Agenda Heeswijk-Dinther

Agenda

Weekly View
Per week
Search
Zoeken
Muchoss een a- capellagroep uit Oss en omgeving
Zaterdag, 09 Juli 2022
Hits : 277

aHR MUCHOSS KAPSALON 2022

‘We mogen weer! Als een stelletje dolle koeien in de lente, snuiven we de opwinding van het podium na 2 duffe coronajaren. En die kans om op te treden laten we niet liggen.' aldus de Mucha. De 11 ervaren zangeressen van Muchoss, brengen met enthousiasme en flair een gevarieerd a-capellarepertoire. Gevoelige ballads, pop, een beetje jazz, folk en cabaret met een sterk ontwikkeld gevoel voor theater en waar het kan een vrolijke noot.

In Muchoss herken je de kracht, kleur en humor van elke Mucha. Dat zetten ze vol overgave in, om samen tot een mooi klankbeeld te komen én een performance neer te zetten die je niet snel vergeet. Onlangs wonnen ze nog de Witte roos voor beste uitvoering van Nederlandstalig lied. Kortom een optreden om je op te verheugen.

Als trouwe fan zul je vast liedjes herkennen en mee blèren mag waar dat kan. Maar Muchoss heeft ook nieuwe nummers, nieuwe Mucha én nieuwe jurkjes.

Zaterdag 9 juli geven we een middag- én een avondconcert in de Muziekfabriek, Abdijstraat 53 in Heeswijk. Om 14.30 uur en om 19.30 uur gaan de deuren open voor de concerten van 15.30 uur en 20.30 uur. Kaartjes zijn te koop voor €10,- via www.muchoss.nl en onze Facebookpagina.

Liefs en 'n X van Muchoss

app