Agenda Heeswijk-Dinther

Agenda

Weekly View
Per week
Search
Zoeken
Zing, Leef, Deel
Zaterdag, 11 Juni 2022, 13:30 - 17:30
Hits : 310

mumbaiMedisch Werk Mumbai bestaat 20 jaar: tijd voor een feestje! Dat doen we op zaterdag 11 juni met een uniek concert van Maartje van de Wetering en Barbershopkoor T-SiNG in de Abdijkerk van Berne. Bovendien zetten we de oprichters van de stichting, Trees en Carlo van de Bilt, in het zonnetje

 Nu we elkaar weer kunnen ontmoeten, zou een mooie opbrengst die dag een fantastisch afscheidscadeau zijn.

Je bent welkom om op 11 juni van 13.30 en 17.30 uur. Entree is € 27,50 en gaat rechtstreeks naar ons medisch outreach programma, waar een arts spreekuur houdt en medicijnen verstrekt aan de allerarmsten in de afgelegen dorpen bij Jewargi, India. We zien ernaar uit om je te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Meld je nu aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een vrije gift kan natuurlijk ook: elke bijdrage helpt! Deze kun je direct overmaken op bankrekeningnummer NL32 RABO 0137 1518 53 t.n.v. Stichting Medisch Werk Mumbai.

Namens al die mensen die in India zicht krijgen op een menswaardig bestaan door het werk dat we daar ondersteunen, onze dank.

Locatie Abdijkerk

app