Agenda Heeswijk-Dinther

Agenda

Weekly View
Per week
Search
Zoeken
Lentemarkt Molendagen bij De Kilsdonkse Molen
Zondag, 15 Mei 2022, 10:00 - 17:00
Hits : 142
Kilsdonkse molenVandaag Braderie van 10.00 u.-17.00 u.

Tijdens de Nationale Molendagen wordt op zondag de Lentemarkt georganiseerd. Na vier jaar kunnen we eindelijk weer het terrein feestelijk aankleden met 18 kramen en de vlaggenlijnen in de molen hangen. 


Beide molens zullen in werking zijn en onze rondleiders en molenaars kunnen nog het een en ander verduidelijken of toelichten en de Fluisterboot vaart.

De braderie heeft voor elk wat wils met onder meer streekproducten, hosta ’s, de imker, hebbedingetjes, IVN, moes en tuin, een abdijbiertje, verse asperges en aardbeien en natuurlijk onze eigen molenproducten. Er is een mogelijkheid om goede doelen te steunen door aankoop van planten , bloemen en sieraden voor stichting ALS en Haarwensen.

De kinderen kunnen naar hartenlust springen op een luchtkussen , luisteren naar de Verhalenverteller, zien hoe een mand gevlochten wordt en misschien het zelf wel eens proberen.

De horeca heeft met zijn grote buitenterras een heerlijke plek  om te kunnen genieten van een drankje en een hapje. In de middag zal het orkest ’T Kumt Wel er ook nog een muzikaal tintje aan geven.

Reden genoeg om een kijkje te komen nemen.

Graag tot zondag 15 mei!

Locatie Kilsdonkseweg 4-6 5467 KK Heeswijk-Dinther