Agenda Heeswijk-Dinther

Agenda

Weekly View
Per week
Search
Zoeken
Bijeenkomst mantelzorgers van NAH-getroffenen
Woensdag, 26 Januari 2022, 10:00 - 12:00
Hits : 267

NAHOp 26 januari zal er een bijeenkomst plaatsvinden voor mantelzorgers van NAH-getroffenen. Deze bijeenkomst, georganiseerd door Hersenletsel.nl - regio Noord-Brabant is de eerste voor dit jaar in een reeks van zes. De bijeenkomst is voor partners, kinderen en ouders die zorgen voor een dierbare die getroffen is door NAH (niet-aangeboren hersenletsel). De bijeenkomst vindt plaats in het PieterBrueghelHuis in Veghel .

Brigitte Gevers (58), mantelzorger van echtgenoot Jos en NAH-ambassadeur van de regio NoordBrabant, leidt de bijeenkomst en coördineert de gespreksthema’s.

Doel

We gaan in een vertrouwde, rustige sfeer in gesprek met de mantelzorgers. Zij kunnen hun verhaal vertellen, tegen welke problemen ze aanlopen. Wat ze moeilijk vinden of waar ze behoefte aan hebben. Iedereen kan een gespreksthema aankaarten. Mantelzorgers vinden tijdens de bijeenkomst begrip, (h)erkenning, een luisterend oor en gelijkgestemden die in eenzelfde situatie zitten.

Aanmelden

Via de aanmeldknop op de agenda van de website www.hersenletsel.nl/noord-brabant of via een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor leden van Hersenletsel.nl is de toegang gratis. Niet leden betalen € 2,50 eigen bijdrage p.p.

Locatie PieterBrueghelHuis Middegaal 25 Veghel

app