Agenda Heeswijk-Dinther

Agenda

Weekly View
Per week
Search
Zoeken
Hoor de wind waait
Van Dinsdag, 16 November 2021
Tot Zondag, 05 December 2021
Hits : 644

sint op het kasteelHeb jij Sinterklaas ooit piano horen spelen? Weet je hoeveel mijters de Sint heeft en welke mopjes de Pieten elkaar graag vertellen? Sinterklaas logeert weer op Kasteel Heeswijk en Piet Ozoslim gaat op zoek naar de geluiden en verhalen uit het kasteel. Sint op het Kasteel is ook dit jaar een magisch museumbezoek, kom je kijken en luisteren?

 

sint op het kasteel 2

Met de hulp van de Pieten is Kasteel Heeswijk weer omgetoverd tot Sint op het Kasteel. Ozoslim – een razendsnelle reporter met een microfoon – heeft ervoor gezorgd dat er een digitale en persoonlijke rondleiding klaarstaat voor iedereen die het kasteel bezoekt. Ozoslim zoekt en deelt de antwoorden op de leukste en grappigste vragen van nieuwsgierige kinderen; waarom zijn kruidnoten rond, kun je met hakken op het dak lopen en wat gebeurt er ’s nachts eigenlijk allemaal in het kasteel?

Tijdens je bezoek loop op je eigen tempo door het kasteel en kijk je ogen uit in het Mijterkabinet, de Pietenschoenpoetskamer en natuurlijk de indrukwekkende slaapkamer van Sinterklaas. Maar vergeet ook zeker niet je oren open te zetten: ook al zie je de Pieten en Sinterklaas niet tijdens je bezoek, als je goed luistert dan hoor je ze af en toe oefenen op het dak, zingen onder de douche of snurken na een lange nacht.

Sint op het Kasteel is een museumbezoek met een Sinterklaasbeleving. Kleurrijk, vrolijk, magisch en verhalend. Van 16 november tot en met 5 december is Kasteel Heeswijk geopend als Sint op het Kasteel. Op 26 november en 3 december zelfs tot in de vroege avond. Kaartjes voor het museum zijn verkrijgbaar op www.kasteelheeswijk.nl.

Ongestoord rondkijken in het Kasteel van Sinterklaas, verwondering voor jong en oud!

Locatie Kasteel
www.kasteelheeswijk.nl

Wil jij helpen?