Agenda Heeswijk-Dinther

Agenda

Weekly View
Per week
Search
Zoeken
Groene WeetKeet op de markt
Vrijdag, 28 Mei 2021, 08:30 - 12:00
Hits : 76

De Groene WeetKeet van energieloket Brabant Woont Slim staat aankomende weken op de weekmarkten van Heeswijk Dinther, Heesch en Nistelrode. Inwoners zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen.


De Groene WeetKeet staat op deze markten klaar om jou als inwoner te helpen bij prangende vragen over het verduurzamen van je woning. Énom je wegwijs te maken in kleine energiebesparende maatregelen. 

Waar en wanneer?

De Groene Weetkeet is aanwezig op de weekmarkt op:

- Vrijdag 28 mei van 8.30 tot 12.00 uur op Plein 1969 in Heeswijk Dinther;

- Woensdag 02 juni van 13.00 tot 16.30 uur op 't Dorp in Heesch;

- Vrijdag 04 juni van 8.30 tot 12.00 uur, op het Raadhuisplein in Nistelrode. 

Verduurzaming is leuk

De Groene WeetKeet laat je zien dat verduurzaming helemaal niet zo moeilijk is en dat besparen super leuk kan zijn. In de Groene WeetKeet is een adviseur van Brabant Woont Slim aanwezig die je met de complexere vragen kan helpen zoals:

• Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

• Welke duurzame maatregelen geven het meeste rendement?

• Welke subsidies zijn interessant in mijn situatie?

• Hoe krijg ik meer inzicht in mijn energieverbruik?

• Hoe kan ik besparen zonder grote uitgaven te doen?

 

Maar ook voor inwoners die nog in de oriënterende fase zitten is de WeetKeet interessant. Zo zie je in de Groene Weetkeet dat kleine energiebesparende maatregelen kunnen zorgen voor een GROTE besparing op energie en geld. Door bijvoorbeeld een waterbesparende douchekop aan te schaffen bespaar je al snel 70 euro op de energierekening. 

Quiz:

Maar dat is nog niet alles...Er valt ook nog iets te winnen! Door deel te nemen aan de duurzaamheidsquiz van de Groene WeetKeet maak jij kans op een LED-pakket ter waarde van €50,-! 

Waarom doet gemeente Bernheze dit?

Gemeente Bernheze wil graag een klimaat neutrale gemeente worden. Dat kunnen wij alleen samen met onze inwoners bereiken. Informatievoorziening is daarin heel belangrijk.
Daarom staat de Groene Weetkeet voor inwoners klaar om te informeren, enthousiasmeren en houvast te bieden. We zien je graag op een van de weekmarkten!