Agenda Heeswijk-Dinther

Agenda

Weekly View
Per week
Search
Zoeken
“Wat te regelen bij notaris en bank?”
Dinsdag, 20 Oktober 2020, 19:30 - 21:30
Hits : 83

Alzheimer NederlandHet komt vaak voor dat iemand met dementie steeds meer een beroep moet doen op de partner, familie of naasten.  Ook is er kans dat deze persoon afhankelijk wordt van anderen voor beslissingen  wat betreft huishoudelijk werk, verzorging of financiële zaken. Als dit moeilijk wordt of niet meer lukt, wie behartigt dan de belangen van diegene met dementie?  Op welke manier kun je wensen en behoeften laten vastleggen? Wat zijn de mogelijkheden en bij wie kun je terecht met deze vragen?  Wat houden volmacht, levenstestament, bewindvoering en mentorschap in?

Zoek je een antwoord op een van deze vragen of heb je andere vragen over juridische of financiële zaken rondom dementie? Wil je contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, mantelzorgers of gewoon kennis maken in een ongedwongen sfeer?

Kom dan op dinsdag 20 oktober naar het Alzheimer café! Hier zal een notaris te gast zijn om ons wegwijs te maken in juridische en financiële aspecten.

Zaal is om 19.00 uur open; De toegang is gratis.

Volgens de richtlijnen van het RIVM kunnen 30 deelnemers elkaar veilig ontmoeten in het Alzheimercafé.  Hiervoor is aanmelden noodzakelijk en dat kan tot 20 oktober door te bellen naar: Ons Welzijn 088-3742525 of te mailen naar:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij klachten die passen bij het coronavirus kunt u helaas niet deelnemen. Thuisblijven geldt ook als iemand in uw huishouden koorts en/of benauwdheidsklachten heeft of als iemand in uw huishouden positief is getest op corona.

Locatie  Eigen Herd, Rooijsestraat 32 in Uden