Agenda Heeswijk-Dinther

Agenda

Weekly View
Per week
Search
Zoeken
Inspiratiemiddag in het kader van de Maand van de Bijbel
Vrijdag, 14 Februari 2020, 14:30
Hits : 517

Maand v.dHet Hooglied 

Op de dag van de liefde - vrijdag 14 februari- en in het kader van de Maand van de Bijbel organiseert Boekhanel  Berne een inspiratiemiddag rondom het bijbelboek Het Hooglied, waarin de liefde wordt bezongen.

Met lezingen door Joost JansenHet Hooglied  gezien vanuit de christelijke traditie en Philippe van HeusdenHet hooglied gezien vanuit de joodse traditie.

Hanna Rijken (met vocaal ensemble) zorgt voor de muzikale omlijsting en brengt muziek geïnspireerd op dit prachtige Bijbelboek.

Over de Maand van de bijbel

De Bijbel – het meest verkochte boek ter wereld – is al eeuwenlang een onophoudelijke en onvoorstelbaar rijke inspiratiebron voor talloos veel mensen en daarmee van onschatbare waarde voor onze cultuur. Tijdens de Maand van de Bijbel (24.1-14.2) zetten we deze inspirerende bestseller op de agenda om er samen in te duiken, eruit te lezen en verhalen en ervaringen met elkaar te delen. Kijk voor meer informatie op www.maandvandebijbel.nl

Entree:            € 10,-

Reserveren:    Plaatsen kunnen gereserveerd worden per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

                        De reservering is definitief na ontvangst van € 10,- p.p. op bankrekening NL19 INGB 0000 825536 t.n.v. Boekhandel Berne      

                       onder vermelding van Hooglied 14 februari en uw naam.

Locatie Abdij van Berne (Abdijstraat 49 Heeswijk)

app