Agenda Heeswijk-Dinther

Agenda

Weekly View
Per week
Search
Zoeken
Uitnodiging bewonersavond Traverse H-D
Woensdag, 12 Februari 2020, 19:30
Hits : 666

TraverseSamen van provinciale weg naar dorpsstraat.

Is het ontwerp nu eindelijk definitief? Jazeker! Zorg dat u er bij bent op de vierde bijeenkomst over de Traverse in Heeswijk-Dinther. Zo blijft u geïnformeerd over de plannen en krijgt u alvast een idee hoe uw nieuwe dorpsstraat eruit gaat zien. Met een gedetailleerde tekening krijgt u een goed beeld van de hele Traverse. Voelt u zich betrokken of bent u benieuwd naar hoe de Traverse eruit gaat zien?

Dan nodigen wij u van harte uit voor de bewonersavond.

Wat gaan we doen

We starten de avond met een presentatie waarin duidelijk wordt wat er afgelopen maanden is besproken en welke kennis is verzameld tijdens o.a. gesprekken met stakeholders, bijeenkomsten, bewonersavonden en straatavonden. Dit alles heeft geleid tot het definitief ontwerp. Ook wordt het kunstontwerp met achterliggende visie aan u gepresenteerd. Na de presentatie heeft u de mogelijkheid om zowel het Traverse-ontwerp als het kunst ontwerp op grote tekeningen te bekijken.

Wat is het vervolg

De komende maanden gaan we aan de slag met het opstellen van contractdocumenten van de eerste fase en daarna volgt de aanbesteding. Vervolgens wordt de opdracht gegund aan de aannemer die de eerste fase van de Traverse gaat maken. Voorafgaand aan de uitvoering van de betreffende fase komen wij met de aannemer bij u terug over de planning, fasering en bereikbaarheid. Dit zal na de zomervakantie periode worden. We willen samen met u van provinciale weg naar een dorpsstraat! Houd uw brievenbus in de gaten of volg ons op facebook om goed op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Graag tot ziens op 12 februari. Wij zorgen ervoor dat er koffie met wat lekkers klaar staat.

Projectgroep Traverse

Locatie aula van Gymnasium Bernrode aan de Zijlstraat 1a te Heeswijk - Dinther

app