Agenda Heeswijk-Dinther

Agenda

Weekly View
Per week
Search
Zoeken
Samen Eten in Servaes
Donderdag, 12 December 2019, 17:00
Hits : 1577

Samen eten Voor wie: Een gezellige ontmoeting, waarin een gezamenlijke maaltijd centraal staat, voor mensen die het gezellig vinden om een smakelijke maaltijd opgediend te krijgen door vrijwilligers van gemeenschapshuis Servaes.

Wanneer: Elke donderdagmiddag om 17.00 uur in gemeenschapshuis CC Servaes in de barzaal. (met uitzondering van feestdagen) Kosten: €10,- per persoon, contant te voldoen na de maaltijd.

Menu: Het eten wordt bereid door Laverhof. Het menu bestaat uit soep/aardappels, vlees of vis en twee soorten groenten/ toetje. Er staat water op tafel en indien je een consumptie wilt gebruiken, dan kun je deze bestellen op eigen rekening.

Opgave: Een week van tevoren, telefonisch 06-20216398 of 0413-292511 of per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Eventuele aanvullende informatie kunt u ook via bovenstaande telefoonnummers of per mail verkrijgen. Namens de werkgroep 'Samen Eten in Servaes' Tonny van der Ven, coördinator.

Locatie CC Servaes