Agenda Heeswijk-Dinther

Agenda

Weekly View
Per week
Search
Zoeken
Literair festival aan de Aa
Van Zaterdag, 17 Augustus 2019 -  09:00
Tot Zondag, 18 Augustus 2019 - 19:00
Hits : 206

Hetb VerAalZonder verhalen zijn woorden als water.....

 Zaterdagavond 17 augustus 19.00 - 00.00 uur:

Bekendmaking gemeentedichters van Meierijstad en Bernheze. Een feestelijke avond met optredens van plaatselijke artiesten op een idyllische plek aan het water. Iedereen is van harte welkom!

gratis literair festival op wandel- en fietsroute langs de Aa

Het VerhAal brengt natuur en cultuur samen in het Aa-dal tussen Veghel en Heeswijk-Dinther. Een traject van zes kilometer langs rivier de Aa, waar de bezoeker lopend of fietsend wordt verrast met beeldende kunst, verhalen, poëzie, dans, fotografie en muziek. Alle optredens en locaties zijn gratis toegankelijk!

De organisatie is een samenwerking van de Bernhezer Kunstkring met Kunstgroep de Compagnie, de Bibliotheken van Meierijstad en Bernheze en de Kilsdonkse Molen.

Het traject gaat stroomafwaarts vanaf het oude Raadhuis (Bibliotheek) aan de Markt in Veghel, langs kasteeltje Zwanenburg (privébezit) naar de Kilsdonkse molen langs de Aa in Dinther. 

De culinaire invulling van Het VerhAal

Langs de route kan op diverse plekken een hapje en drankje verkregen worden. Natuurlijk met een eigen verhaal!

En verder... Het VerhAalVerhAal

Het VerhAal is bijna klaar. Volg op Facebook of op deze site hoe het zich verder ontwikkelt. Het programma van Het VerhAal is in de week voor het festival te downloaden.