Agenda

Inspireren van huis tot thuis … Specialisten bouwen inspiratiehuis
Van Zaterdag, 30 September 2017
Tot Zondag, 01 Oktober 2017
Hits : 278

 Een heus inspiratiehuis wordt er de komende weken gebouwd voor het InStijl Woonevent. Inspireren en informeren, dat is het doel op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober. “Van huis tot thuis, want dat is het écht met al die specialisten bij elkaar”, laat Esther Burgmans namens de organisatie weten.

“Iedereen die maar iets aan, rond of in zijn woning wil veranderen is van harte welkom”, begint Brugmans enthousiast. “Het InStijl Woonevent is voor hen in het leven geroepen: een beurs voor wie met vragen zit over alles wat met zijn huis te maken te maken heeft. Van huis tot thuis: dat is onze kracht.” Ze doelt daarmee op alle specialisten die mee werken aan de beurs: van de notaris en de makelaar tot schilderwerk, elektra en de tuin. “Dit jaar springen we in op alle trends én dat doen we weer op een unieke manier.”

Inspiratiehuis

De unieke manier is een waar inspiratiehuis dat speciaal door alle twintig specialisten voor het woonevent wordt gebouwd. Aan alles is gedacht, maar wat kunnen bezoekers verwachten? “Eigenlijk een compleet huis met alle laatste trends: denk aan de betonlook, werken met natuurlijke materialen, patronen, dé trendkleuren. Daarmee laten we eigenlijk ook zien dat we een inspiratieplatform willen zijn. Bovendien kan iedereen ook met al zijn vragen terecht.”

Speeddaten bij de specialisten

Nieuw dit jaar zijn ook de speeddates bij enkele specialisten: ‘t Pakhuys Badkamers en Hadeco Schilders willen graag met je daten. Van Zoggel Wonen geeft elk heel uur een trendpresentatie. Of wandel eens binnen in de keuken van het inspiratiehuis. Daar laat Van den Berg Maatkeukens zien hoe de combi-stoomoven werkt en kookt zelfs op de nieuwe Novy One. Van Zutphen Elektro geeft uitgebreid uitleg over de werking van de intercom, camera en zonnepanelen. En de creatieven onder ons kunnen aan de slag met het maken van een moodboard. Check de site voor meer informatie.

Wil je niet meer naar huis op zaterdag? Geen probleem, schuif dan aan tafel bij het Pop-up Restaurant.

InStijl Woonevent  Zaterdag 30 september van 13.00 to 19.00 uur Zondag 1 oktober van 11.00 tot 16.00 uur

Toegang gratis.

Locatie Nistelrodensedijk 6 | Loosbroek