AvesteijnAvesteyn beleefde een makkelijke middag tegen Fc Schadewijk. Vanaf de eerste minuut was Avesteyn heer en meester. Dit resulteerde in een snelle voorsprong binnen 10 minuten. Joep van Grinsven kwam door aan de rechter kant, vervolgens leverde hij een lage voorzet af die door Joost Gooijaarts achter het standbeen knap werd binnengewerkt.

De 2-0 viel snel na de eerste goal. Opnieuw was het Joep die een goede voorzet afleverde, Davy van Houtert volleerde de voorzet in het net. Binnen het half uur maakte avesteyn ook de 3-0. Pim van den Boom kwam door aan de linkerkant en scoorde in de korte hoek. 3-0 was dan ook de ruststand.

De tweede helft ging Avesteyn door waar het gebleven was. Vlak na rust maakte Rick Vissers de 4-0, uit een rebound. Vervolgens creëerde Avesteyn nog veel kansen, maar vergat het zichzelf te belonen. Davy van Houtert maakte de laatste goal van de middag. Hij schoot de bal vanaf 20 meter knap binnen. 5-0 Was dan ook de uitslag.