Korfbal

Ook DDW maatje te groot voor Altior

Kyra van LieshoutAltior 1 – DDW 1 Uitslag: 7-21

Op zondag 19 november kreeg Altior bezoek uit Hooge Mierde. De pupil van de week Kyra van Lieshout zag een Altior dat moeilijk tot scoren kwam en snel de bal weer kwijt was na een schotpoging. DDW was met de schoten doeltreffender en ook de afvang was beter verzorgd.

Altior blijft nog even puntloos

E1 bij De KorfrakkersDe Korfrakkers 1 – Altior 1 : 23-9

Op zondag 12 november ging Altior op bezoek bij De Korfrakkers in Erp, de Nederlands Kampioen van het afgelopen zaalseizoen. De wedstrijd begon voor Altior al heel leuk want de E1 mocht deze wedstrijd mee op lopen met de speelsters voordat de wedstrijd echt gaat beginnen.

Altior begint zaalcompetitie in Topklasse

Guusje Roovers AltiorAltior 1 – Swift 1 Uitslag: 17-27 . Op zondag 5 november speelde Altior hun eerste wedstrijd in de zaal en wel in de topklasse. De pupil van de week Guusje Roovers zag dat Altior een voorsprong nam tegen Swift uit Velden. Daarna was het telkens om en om een doelpunt totdat Swift na de 4-4 een voorsprong nam en telkens iets verder weg liep.

Hurkmans sponsort Altior

Sposor AltiorAltior D2
Afgelopen donderdag 2 november tijdens de trainingsavond van Altior kregen de meiden van de E3 en de D2 nieuwe shirtjes van een echt familiebedrijf en wel Hurkmans Autobedrijven. De Dames van Hurkmans waren deze avond speciaal gekomen om de shirtjes te overhandigen aan de meiden die daar erg blij mee waren.

Altior E1 en E3 najaarskampioen

ALTIOR 1Altior E-1
Op zaterdag 14 oktober stond voor de dames van Altior E3 een spannende wedstrijd op het programma. Zij speelden namelijk tegen de nummer twee Tovido. Omdat twee van hun teamleden aan het genieten waren van een heerlijke vakantie, moesten zij gebruik maken van een gastspeelster namelijk Meike v Aarle.
 

Altior scoort slecht

ODC Altior 2017 10 15ODC 1 – Altior 1 : 14-6  Op zondag 15 oktober ging Altior op bezoek bij ODC in Ommel de koploper in de hoofdklasse. Dus de dames waren gewaarschuwd en moesten beter voor de dag komen dan de bekernederlaag van afgelopen donderdag. Maar ODC schoot als een raket uit de startblokken en Altior had veel moeite om de bal in de korf te krijgen.

Altior tref lastige tegenstander

Raafke van den ReekAltior 1 – Stormvogels 1  Uitslag: 9-13

Op zondag 8 oktober speelde Altior wederom een thuiswedstrijd en kwam Stormvogels op bezoek. De gasten uit Luyksgestel zijn in het verleden een lastige tegenstander voor Altior geweest dus het beloofde weer een spannende ontmoeting te gaan worden.

Altior voorbij Oranje Wit

Charlotte Somers. CustomAltior 1 – Oranje Wit 1 : 12-11

Op zondag 1 oktober kreeg Altior de korfbalsters van Oranje Wit uit Leunen op bezoek. Een tegenstander waar Altior het altijd al moeilijk mee heeft dus het beloofde een spannende middag te gaan worden.

Altior 1 zonder punten naar huis

Altior 24 9Heumen 1 – Altior 1 Uitslag: 12-11                                     Op zondag 24 september reisde Altior af naar Heumen. Met een goed gevoel gingen de dames de wedstrijd in en waren ze in de 1e helft erg aan elkaar gewaagd. Altior kreeg goeie kansen maar verzuimde om ze af te maken en daarbij hadden de dames ook nog eens de pech dat de bal als een tol uit de korf draaide.

Altior boekt uiteindelijk ruime overwinning

Raafke van den ReekAltior 1 – Klimroos 1

Op zondag 17 september kreeg Altior bezoek uit Hoogeloon. De 1e helft waren de dames aan elkaar gewaagd en zag de pupil van de week Raafke van den Reek dat Altior niet echt een vuist kon maken om de wedstrijd naar hun hand te zetten.

Moeizame overwinning Altior

Klick15 Miko76 Altior CustomOp zondag 10 september ging Altior richting Wilbertoord. Daar traden ze aan tegen de dames waar de hoofdcoach van Altior van nu enkele jaren actief was. Het werd een moeizame wedstrijd voor Altior die maar geen grip kregen op het spel van Klick’15/Miko’76 die vooral in de 1e helft agressiever de strijd aangingen en zo telkens Altior aftroefde in de aanval.

Altior begint met overwinning aan competitie

Altior1 Altior 1 – Astrantia/ONA 1

Op zondag 3 september begonnen de senioren-dames weer aan de competitie. Altior 1 kreeg Astrantia/ONA uit Middelaar op bezoek en kreeg het in het begin van de wedstrijd gelijk moeilijk. Altior kwam wel snel op voorsprong en het leek een makkelijke middag te gaan worden.