Korfbal

Altior boekt uiteindelijk ruime overwinning

Raafke van den ReekAltior 1 – Klimroos 1

Op zondag 17 september kreeg Altior bezoek uit Hoogeloon. De 1e helft waren de dames aan elkaar gewaagd en zag de pupil van de week Raafke van den Reek dat Altior niet echt een vuist kon maken om de wedstrijd naar hun hand te zetten.

Moeizame overwinning Altior

Klick15 Miko76 Altior CustomOp zondag 10 september ging Altior richting Wilbertoord. Daar traden ze aan tegen de dames waar de hoofdcoach van Altior van nu enkele jaren actief was. Het werd een moeizame wedstrijd voor Altior die maar geen grip kregen op het spel van Klick’15/Miko’76 die vooral in de 1e helft agressiever de strijd aangingen en zo telkens Altior aftroefde in de aanval.

Altior begint met overwinning aan competitie

Altior1 Altior 1 – Astrantia/ONA 1

Op zondag 3 september begonnen de senioren-dames weer aan de competitie. Altior 1 kreeg Astrantia/ONA uit Middelaar op bezoek en kreeg het in het begin van de wedstrijd gelijk moeilijk. Altior kwam wel snel op voorsprong en het leek een makkelijke middag te gaan worden.

Korfbal start weer voor Altior

AltiorKorfbalcompetitie weer van start voor Altior.                         Afgelopen zaterdag 26 augustus was er veel jeugd van Altior wederom vertegenwoordigd op het toernooi bij SCMH in Mariaheide. Na een week van trainen was dit om alvast wat wedstrijdritme op te doen voor de competitie die vanaf 2 september weer begint.

Altior bijna naar Topklasse.

Altior VIPteam
Op het zonovergoten Droevendaal en onder het toeziend oog van het VIP-team, de D2, stond deze middag de wedstrijd tegen Bladella, de nummer laatst van de hoofdklasse, op het programma.

Altior blijft op koers

Corridor-AltiorCorridor 1 – Altior 1
Op zondag 7 mei ging Altior op bezoek bij de Corridor in Son en Breugel. Aan het begin van de competitie werd er in Heeswijk-Dinther nog van verloren dus het was toch oppassen geblazen.

Uitslagen Altior

thumb Altior OranjeWit 1Altior R1 – Be Quick R1 Uitslag: 9-5
De Horst A1 – Altior A1 Uitslag: 9-2
Altior B2 – Rooi B1 Uitslag: 3-12
Flamingo’s C2 – Altior C2 Uitslag: 6-10
Altior D1 – Avanti D1 Uitslag: 3-1

Nipte overwinning voor Altior

Demi van_BrunschotAltior 1 – Heumen 1. Op maandag 17 april speelde Altior de paasthuiswedstrijd tegen Heumen. De pupil van de week Demi van Brunschot zag een fysiek sterk Heumen, waar Altior het moeilijk tegen had.

Altior pakt 2 punten in Leunen

Oranje Wit_-_Altior_veld_Oranje Wit 1 – Altior 1 Op zondag 9 april reisde Altior af naar Leunen. Oranje Wit was de tegenstander op deze zonnige middag waar Altior fel startte, zeer gretig was en waarin alles lukte, zodat de dames een voorsprong namen van 0-6.

Altior verliest van Spes

Naomi van_HeumenAltior 1 – Spes 1
Op zondag 2 april begon Altior aan de 2e helft van de veldcompetitie en kreeg gelijk de koploper van de hoofdklasse op bezoek. De pupil van de week Naomi van Heumen zag dat Altior het in de beginminuten moeilijk had