Voetbal

Avesteyn en Festilent delen de punten na bizarre slotfase

AvesteynNa de blamage van twee weken terug mocht Avesteyn vandaag weer eens haar ware kwaliteiten laten zien aan de honderden mensen die langs de kant staan. Helaas was dit niet op het sportpark maar bij de intocht van Sinterklaas. De gastheren moeten het opnemen tegen het goed draaiende Festilent. De eerste helft kwam maar stroef op gang.

Heeswijk moest overwinning aan effectiever EVVC laten

EVVC HeeswijkOp sportpark De Zwaan in Vinkel knalde EVVC uit de startblokken door al snel een 1-0 voorsprong te pakken. Daarna werd Heeswijk steeds sterker en maakte Arjen Haast uit de rebound van een vrije trap de 1-1. Ook waren er kansen op de 1-2, maar een uiterst effectieve thuisploeg wist vlak voor rust uit een counter de 2-1 te maken.

Avesteyn verliest bij FC Uden

AvesteynAvesteyn verliest ongelukkig bij FC Udena
Na de mooie overwinning van vorige week tegen Schadewijk mocht Avesteyn vandaag zijn opwachtig maken tegen het lager geklasseerde FC Uden.Avesteyn begon scherp aan de wedstrijd. Binnen één minuut was het al raak. Stan de Laat zorgde voor de vroege openingstreffer voor Avesteyn na goed doorkoppen van Dries Heerkens.

Dijkhoff verder met VV Heeswijk

vvHeeswijk DijkhoffHoofdsponsor Gebr. Dijkhoff en VV Heeswijk samen verder.                             “Gebr. Dijkhoff & Zn. B.V. is een solide en zeer betrokken hoofdsponsor voor Voetbalvereniging Heeswijk”, zegt voorzitter Peer Verkuijlen. Het contract dat zes jaar geleden werd gesloten is verlopen.Reden om te praten over een nieuwe periode en daar waren de partijen snel uit.

Heeswijk wint in knotsgek duel van Venhorst

Jeugd HeewijkOver de wedstrijd tussen Heeswijk en de bezoekers uit Venhorst zou met gemak een volledig boek vol geschreven kunnen worden, want zoveel gebeurde er deze middag op sportpark De Balledonk. Toen alle rookwolken opgetrokken waren en scheidsrechter De Wit voor het laatst floot stond er 4-3 op het scorebord en mocht het thuisteam de zege vieren.

Zondag VV Heeswijk 1 – Venhorst 1

MeesDeze zondag speelt Heeswijk 1 thuis tegen Venhorst 1.

Mees van de Wiel is Pupil van de week en stelt zich vast voor: “Ik ben 8 jaar en voetbal in de F2. Het meest speel ik rechtsachter, maar kan ook links. We hebben een leuk team met fijne leiders, maar we winnen nog te weinig.

Presentatie shirtsponsors Heeswijk 4

4de seniorenelftalHet 4e seniorenteam van Voetbalvereniging Heeswijk speelt in mooie nieuwe tenues. Drie sponsoren presenteerden zich afgelopen weekend met het 4e team. Voor drie seizoenen hebben De Toren, Schildersbedrijf Hadeco en Tegelzettersbedrijf Van Aspert zich verbonden aan het 4e team.

Shirts voor VV Heeswijk JO17-2

 JO17 2De jongens van JO17-2 zijn blij. Zij ontvingen afgelopen zaterdag namelijk hun nieuwe shirts. Dankzij de mooie sponsoring van administratiekantoor Van Schayk VOF uit Veghel staat dit team van Voetbalvereniging Heeswijk er ook weer prachtig op.

 

Avesteyn bezorgt Schadewijk eerste nederlaag

Avesteyn SchadewijkHet was de dag van vernieuwingen bij Avesteyn. Tijdens de officiële opening van de nieuwe kantine van Avesteyn werd afscheid genomen van Joep Adank als voorzitter en werd Wilson Bosch welkom geheten als nieuwe voorzitter. Alle tekenen voor een mooie toekomst voor Avesteyn. Ook het vaandelteam heeft een mooie toekomst voor zich met deze talentvolle jonge selectie.

Slordig Heeswijk laat zege aan BVV

BVV HeeswijkIn een open wedstrijd moest een slordig spelend Heeswijk de punten in Den Bosch aan BVV laten. Het team van trainer Marc vd Ven had veel balbezit en ook voldoende ruimte om daar iets goeds mee te doen, maar door slechte keuzes en slordige passing werden de blauw-witten minder gevaarlijk dan mogelijk was geweest.

Heeswijk verslaat Margriet in duel vol emotie

HeeswijkMargriet uit Oss kwam vandaag op bezoek in Heeswijk, dat voor het 2e weekend op rij een thuiswedstrijd mocht spelen. Na 90 minuten strijd, passie, emotie en af en toe goed voetbal floot scheidsrechter Reddy af bij een 2-0 eindstand voor de gastheren.

Avesteyn met winst op VOW

AvesteynNa het enigszins teleurstellende resultaat van vorige week mocht Avesteyn zich vandaag weer laten gelden tegen VOW op een regenachtige zondag. In minuut 14 moest Joost van Vugt geblesseerd het veld verlaten na een onbesuisde overtreding van VOW. Joost van der Heijden was zijn vervanger.