Voetbal

Heeswijk – Veritas 1-3

vv Heeswijk 1Het Heeswijk van trainer Marc vd Ven was opnieuw op verschillende posities gewijzigd,omdat de blauw-witten al vroeg in het seizoen met een kleine blessuregolf te kampen hadden. Voor rust moesten ook Wouter van Dijke en Jules Heerkens zich nog geblesseerd laten vervangen, waardoor de problemen voor de thuisploeg alleen nog maar groter werden.

Marvilde - Heeswijk (3-1)

vvHeeswijkMet Joep van Grinsven als vervanger voor de geblesseerde Arjen Haast begon Heeswijk aan het 2e bekerduel in Veldhoven tegen Marvilde. Het thuisteam was in de 1e helft op alle fronten sterker op het stroeve kunstgrasveld. Aan de bal wist de thuisploeg steeds de vrije man te vinden en verdedigend stonden de Veldhovenaren goed.

Heeswijk – ZSV 3-2

vvHeeswijkHet Heeswijk van trainer Marc vd Ven opende sterk in de 1e bekerwedstrijd tegen 1e klasser ZSV uit Zeilberg. Na 3 minuten kreeg het thuisteam al een penalty, maar de inzet van Arjen Haast werd knap gekeerd door de doelman van de bezoekers. Niet veel later werd het toch 1-0 door Wouter van Dijke na goed voorbereidend werk van Tom Sleddens en Jules Heerkens.

Zwaluw VFC – Avesteyn

Zwaluw VFC-_Avesteyn
Einde nacompetitie, afscheid van Lucien Roeffen.
Avesteyn heeft vandaag na een tweede verlies in de eerste ronde van de nacompetitie afscheid genomen van het seizoen 2016-2017.

Avesteyn wil nieuwe kantine

Help WantedKomende zaterdag, 27 mei a.s., starten we, Avesteyn,  met de aanpassing van de kantine en hiervoor zijn wij op zoek zijn naar vrijwilligers die graag een steentje bij willen dragen. In eerste instantie hebben we sjouwers en slopers nodig.

200e doelpunt Avesteyn JO9-3

RvH-20170520114706-IMGP5221-2Na een spannende ontknoping van de reguliere competitie, waarin Avesteyn JO9-3 het kampioenschap moest laten aan Berghem Sport, waren de jongens erop gebrand om alsnog een prijs in de wacht te slepen.

Heeswijk goed in nacompetitie

Heeswijk-Moerse boysEindelijk mocht Heeswijk aan de nacompetitie starten voor promotie naar de 1e klasse. Het reguliere seizoen werd ondanks de 1e periodetitel toch met een beetje een zure smaak afgesloten na de matige serie na de winterstop, maar

Avesteyn tóch nacompetitie.

Vorsgenbosche boys-AvesteynHet affiche van vandaag had niet veel meer om het lijf. Vorstenbossche Boys -Avesteyn kon slechts invloed hebben op het programma van de nacompetitie. Avesteyn verloor na een potje dat met gemak als "zomeravondvoetbal" betiteld kon worden.