Schieten

Ook Sjef naar Mexico City

Sjkef van den BergHandboogschutters Sjef van den Berg uit Heeswijk-Dinther en Rick van der Ven uit Oss zijn geselecteerd voor het wereldkampioenschap outdoor in Mexico City.          Dat hebben algemeen directeur Arnoud Strijbis en de technische staf van de NHB bekendgemaakt. Het toernooi wordt van 15 tot 22 oktober gehouden in de hoofdstad van Mexico.

Sjef mikt in Berlijn op ticket naar Rome

Sjkef van den BergHandboogschutter Sjef van den Berg heeft woensdag in Berlijn zijn ambities om de wereldbekerfinale te halen kracht bijgezet met een 8e plaats in de kwalificaties.                   Het toernooi in Berlijn is de vierde en laatste wereldbekerwedstrijd van het seizoen.

Pepijn Strik, winnaar Finale

thumbnail IMG_9874Pepijn Strik, jeugdlid van schietsportvereniging Hedilo, heeft op de door de KNSA georganiseerde, Landelijke Finale van de Jeugdcompetitie gewonnen. Deze wedstrijd werd op zaterdag 10 juni in Bemmel gehouden.

Dopingcontrole voor Sjef van den Berg

sjef olympia_rio_001Via whatts app liet onze dorpsgenoot woensdag ochtend weten dat de dopingcontroleurs voor de deur stonden. "Onverwachte dopingcontrole! Even aanpassen, maar goed dat het gebeurt: samen werken we aan fair play en schone sport."

Sjef van den Berg Nederlands kampioen‏

Sjkef van_den_BergOp zaterdag en zondag is in Baarschot het Nederlands Kampioenschap Outdoor handboogschieten geweest.

Sjef van den Berg ging na de kwalificatieronde als eerste geplaatst naar de finales.Met grote overmacht wist hij alle rondes door te komen met 7 – 1 en driemaal 6 – 0.

Sjef twee gouden finales

Sjef van_den_Berg_2Handboogschutter Sjef van den Berg heeft vandaag twee gouden finales geschoten in Shanghai.                               De eerste was tegen Korea met het Nederlandse team. Hoewel Nederland goede scores noteerde, waren de Koreanen net te sterk. Nederland won de zilveren medaille met 3 - 5.

Hedilo op dreef

30092015IrisSchietsportvereniging Hedilo uit Dinther had vorige week 2 van haar leden afgevaardigd naar het NK op Papendal.Iris van Oosterhout in de klasse Luchtgeweer Junior B, liggend in de klasse SH2 en Patrick Schuurmans in de klasse Luchtgeweer staand Visueel Gehandicapt SH3.

Sjef en Rick gekwalificeerd

Sjef van_den_BergDe boogschutters Rick van der Ven uit Oss en Sjef van den Berg uit Heeswijk-Dinther hebben zich woensdag in de kwalificaties van de wereldbekerwedstrijd in Medellin bij de top acht geschaard op het olympische onderdeel recurve.