Voetbal

nieuwe sponsorsMet gepaste trots mogen wij Cranen en Total Pack presenteren als nieuwe hoofdsponsors van Avesteyn! Vanaf het seizoen 2023/2024 zullen deze twee bedrijven op de voor- en achterkant van het shirt van ons eerste elftal prijken!

De sponsoren hebben zich voor 3 seizoenen aan Avesteyn verbonden.

Wilson Bosch, voorzitter van Avesteyn, is zeer verguld met dit nieuws. “Het is bijzonder dat we in deze tijden een nieuwe sponsor van deze categorie weten te binden aan de club en er een langer kunnen behouden. We proberen er alles aan te doen om de huidige sponsors te behouden en uit te breiden met nieuwe sponsors. We zijn dan ook super trots en dankbaar dat we volgend seizoen Total Pack mogen verwelkomen als nieuwe hoofdsponsor en dat Cranen door gaat als hoofdsponsor.”

Ton Dielissen, eigenaar van Total Pack over waarom hij medehoofdsponsor wilde worden: “Simpelweg omdat ik de club een heel warm hart toedraag. Uiteraard ook omdat mijn zoon met veel plezier (en niet onverdienstelijk) voetbalt bij deze vereniging. Een vereniging die gedragen wordt door haar leden. Waar zie je dat tegenwoordig nog. Bijna iedereen is trots dat ze deel uitmaken van deze club. Net zo trots als ik op Total Pack ben, ben ik dat op Avesteyn. Samen met Bob Cranen hoop ik dat we over enkele jaren ook hebben kunnen bijdragen aan een steady vaandelteam in de derde klasse”.

Over Total Pack

Total Pack is een no-nonsense verpakkingsbedrijf op het gebied van tailor-made verpakken. Zowel handmatig en als machinaal verpakken inclusief beheer en transport. Bijna 25 jaar ervaring en een professioneel team dat meedenkt in oplossingen. Een partner waarbij u altijd bent verzekerd van een perfecte behandeling van uw product.

Over Cranen

Cranen biedt 3 oplossingen; Autoschade, Fleetservice en Print & Sign. Een professionele partner voor schadeherstel en schadeafhandeling van auto’s, vrachtwagens en autobussen. Daarnaast verzorgt Cranen gevelbelettering, reclameborden, lichtreclame en elke andere soortgelijke uiting die uw bedrijf of boodschap laat opvallen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app