Voetbal

7Daar waar Avesteyn de eerste drie wedstrijden 7 punten had vergaard stond VOW voor deze wedstrijd nog met 0 punten onderaan. Avesteyn trad op volle sterkte aan en begon sterk aan de wedstrijd. Na een prima aanval waar Rick Vissers Joost van Vugt wist te vinden die vervolgens Stan de Laat bereikte werd door laatst genoemde bekwaam kon afronden, 0-1.

Er leek voor de Dintherse equipe geen vuiltje aan de lucht. Een voorsprong op basis van zeer acceptabel vertoond spel gaf vertrouwen. VOW speelde zich echter terug in de wedstrijd en scoorde de 1-1. Daarna zakte Avesteyn door het ijs. Onvoldoende vechtlust gekoppeld aan matig spel maakte dat VOW zijn kansen op winst zag stijgen. Door een ongelukkige actie van een Avesteyn speler kreeg VOW een penalty die benut werd, 2-1. Avesteyn was niet in staat het beeld van de wedstrijd te keren en kon uiteindelijk ook de 3-1 scoren.

Avesteyn zette nog wel aan maar het had verder geen invloed op de score. Avesteyn heeft zich hiermee een slechte dienst bewezen. Er is natuurlijk geen man overboord maar Avesteyn mag lering uit deze wedstrijd trekken".

Foto: Ad van Dooren
Verslag: Joep Adank

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app