Voetbal

Avesteyn-StormvogelsOp paaszaterdag moest aangetreden worden tegen Stormvogels '28. Beïnvloedt door blessures, Paaspop en andere reden voor afwezigheid stond er wederom een wat gewijzigd team. Avesteyn was niet in goeden doen.

Het veldspel was slordig en de inzet die het team afgelopen weken sierde, was vandaag beduidend minder. Dan kun je dus geen goede wedstrijd spelen en dat bleek ook zo. Stormvogels, dat behoorlijk meedoet in deze competitie, was de betere ploeg. Ondanks dat kon Avesteyn wel wat kansjes creëren maar daar bleef het dan ook bij. Met wat kunst- en vliegwerk kon Avesteyn de eerste helft standhouden wat maakte dat de ruststand 0-0 was.

In de tweede helft hield de druk van Stormvogels aan. Uit een snel genomen vrije trap werd de aanvoerder van Stormvogels vrij voor keeper Glenn Buermans gebracht die kansloos was op de inzet, 0-1. Gezien het wedstrijdbeeld zou deze stand eerder verder uitgebreid worden door Stormvogels dan dat Avesteyn gelijk zou maken. En zo geschiedde, Stormvogels kon de 0-2 maken waarmee de wedstrijd gespeeld was. Mogelijk een op voorhand ingecalculeerd verlies maar de wijze waarop dit gebeurde was opvallend, Avesteyn was de mindere ploeg wat mede veroorzaakt werd door naar het leek onvoldoende concentratie en inzet. In het, overigens sportieve duel, werden toch nog 6 gele kaarten gegeven. Een daarvan veroorzaakt een schorsing voor Nick van der Heijden.

Trainer Lucien Roeffen is daardoor weer gedwongen een aanpassing in de opstelling te doen. Positief was echter de terugkeer van Martijn Swartjes, die na lang blessureleed, kon invallen en weer wat ritme op kon doen. Maandag staat de thuiswedstrijd tegen FC Uden op het programma.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app