KVC Altior 21 01 2024KVC 1 - Altior 1
Zondagmorgen 21 januari reisde Altior af naar Hapert voor de pot tegen KVC die al om 11.10 uur begon. Het was voor Altior een belangrijke wedstrijd om te winnen, omdat zij alle punten nodig hebben om nog in de race te blijven voor de promotie naar de topklasse.

Altior begon sterk aan de wedstrijd en begon al snel met scoren. Zo kwam Altior op een voorsprong van 4-8. Altior was scherp in de afronding en de dames wisten goed om te gaan met de verdediging van KVC. Altior ging met een ruime voorsprong de rust in. KVC kwam wat meer in de wedstrijd de tweede helft en scoorden meer. Altior moest de focus vast blijven houden en hard blijven werken om de voorsprong te behouden. Uiteindelijk pakt Altior de belangrijke 2 punten en de wedstrijd eindigde met

een mooie overwinning van 14-21. Zondag 28 januari de topper tegen De Peelkorf uit Ysselsteyn in sporthal De Zaert.

Aanvang 16.35 uur. Jullie zijn weer allemaal welkom....Tot Dan !!!

Altior F2 - SDO F2 Uitslag: 6-14

Sportclub Loosbroek F1 - Altior F3 Uitslag: 13-10 Voor meer nieuws, filmpjes, het programma en eventuele verslagen kijk gerust op onze facebookpagina of www.altior-korfbal.nl.