Korfbal

2015-09-13 AltiorAltior 1 – Be Quick 1
Altior moest afgelopen zondag aantreden tegen de landskampioen uit Nuland.
De pupil van de week Dana Langenhuizen zag dat Altior geen vuist kon maken tegen Be Quick.

De dames uit Nuland waren in de afronding effectiever en zuiverder en bleven de gehele wedstrijd Altior net een stapje voor. Het werd uiteindelijk toch een gevoelige nederlaag en blijft Altior na 2 wedstrijden nog zonder punten in de Topklasse.

Uitslag: 8-15.

Altior 2 – Be Quick 2  Uitslag: 5-11

Altior 3 – VVO 2  Uitslag: 6-7

Altior 4 – Be Quick 3  Uitslag: 5-5

De Kangeroe 3 – Altior 5 Uitslag: 5-13

Rooi MW 1 – Altior MW 1

Hoewel het duidelijk was dat de dames uit Rooi een tikkie beter en scherper waren, maakten we toch enige kans. Helaas wipten er bij ons te veel ballen uit de korf waardoor we in de rust tegen achterstand aankeken van 7-2. Tegen het einde van de wedstrijd ging het ineens stukken beter en kropen we langzaam dichterbij vanuit de stand 12-4. Het mocht echter niet meer baten en verloren we deze eerste wedstrijd met 13-7.

Prinses Irene R1 – Altior R1  Uitslag: 6-3

Altior A1 – Rooi A1  Uitslag: 11-4

Altior B1 – Rosolo B1Altior 1 – Be Quick 1

Altior moest afgelopen zondag aantreden tegen de landskampioen uit Nuland. De pupil van de week

Dana Langenhuizen zag dat Altior geen vuist kon maken tegen Be Quick. De dames uit Nuland waren in

Altior 2 – Be Quick 2 Uitslag: 5-11

Altior 3 – VVO 2 Uitslag: 6-7

Altior 4 – Be Quick 3 Uitslag: 5-5

Prinses Irene R1 – Altior R1 Uitslag: 6-3

Altior A1 – Rooi A1 Uitslag: 11-4

Altior B1 – Rosolo B1

We gingen voortvarend van start en kwamen op 1-0, maar Rosolo kwam snel langszij en namen een 1-4 voorsprong. We hadden toch verschillende goede kansen maar we misten er teveel. Met een mooi afstandsschot werd het 2-4. Maar telkens als wij scoorden was het Rosolo die dat 2 keer deed. Toch was het een mooie pot, de meiden hadden toch fijn gekorfbald alleen een overwinning zat er niet in …uitslag 4-9.

SCMH E1 – Altior E3

De wedstrijd gaat gelijk op. We werken er hard voor maar het scoren wil nog niet helemaal lukken. In de rust

is het nog steeds 0-0. De tweede helft krijgen we veel kansen en Danni maakt een heel mooi doelpunt.

SCMH krijgt ook kansen waarvan ze er 3 ingooien. Helaas verliezen we met 3-1. Jullie hebben allemaal heel goed gespeeld. Diede bedankt voor het meedoen. Strafworpen 1-3.

Altior E4 – Tovido E1 Uitslag: 3-0

BMC F1 – Altior F1 Uitslag: 4-4

Altior F2 – Celeritas F1 Uitslag: 5-0

De Korfrakkers W2 – Altior W1 Uitslag: 1-5 Strafworpen: 5-1