Redactioneel

240220 rva glasvezel10Afgelopen dinsdag was er ’s middags bij CC Servaes een ontmoeting met de glasvezelaanbieders, om eventuele nieuwe abonnees te begeleiden in hun keuze(s).
E-fiber en TriNed waren beide aanwezig, om tekst en uitleg te geven over de mogelijkheden en keuzes die toekomstige klanten konden maken.

E-fiber heeft ervoor gezorgd dat alle huishoudens binnen en buiten de kernen van Bernheze een glasvezelaansluiting tot in de woning hebben.
De mensen uit HaDee hadden de kans en keuze, om meer te vernemen over waar en wat de mogelijkheden zijn voor een nieuwe glasvezelaansluiting bij verschillende aanbieders.
Men heeft de keuze voor enkel glasvezelinternet, maar ook glasvezel-TV en/of vast bellen.
De klant heeft hierdoor meerdere keuzes waarvoor men kan gaan. De aanwezige consulenten gaven antwoorden op allerlei mogelijke vragen betreffende TV (met extra zenders), bellen (volop) en Internet (verschillende snelheden).

Klik hier voor foto's.

Het overstappen van de ene aanbieder naar de andere aanbieder, werd door hen toegelicht. Men vertelde hoe ze de klant hierin kunnen begeleiden. De mogelijkheden voor overstappen werden hierdoor voor de mogelijke nieuwe klanten zeer uitgebreid behandeld. Dat werd erg goed ontvangen door de mensen die nieuwsgierig waren komen kijken.
Op 12 maart kan men van 16.30 tot 19.00 uur opnieuw bij CC Servaes in gesprek gaan met deze consulenten voor een overstap.

Tekst en foto’s: Rien van Aarle

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen