Redactioneel

231230 mk discoschaatsen 11Het plein stond weer in vuur en vlam van gezelligheid!
Op zaterdag 30 december ging het weer helemaal los! De door Jong Nederland HDL en Actief Burgerschap georganiseerde schaatsbaan had deze avond weer een evenement: Discoschaatsen!

 

Dit is de tweede keer dat deze schaatsbaan is opgezet op het Plein 1969 door Jong Nederland HDL en Actief Burgerschap. Met als doel om de jongeren in het dorp in beweging te houden tijdens de kerstvakantie. Om dit doel te bereiken, is de schaatsbaan vrij voor alle kinderen. Sinds 27 december is deze schaatsbaan open gegaan, met elke dag nieuwe activiteiten. En dit feest gaat door tot 3 januari!

Klik hier voor foto's.

Deze avond was spectaculair, op de schaatsbaan werd er erg enthousiast gedanst en gespeeld. Ook waren de kinderen erg fanatiek ijshockey aan het spelen. Over competitie gesproken, de finales van het curlingtoernooi vonden deze avond ook plaats. 16 teams speelden hier tegen elkaar om kampioen te worden. De twee curlingbanen zorgden weer voor heus vermaak, voor deze avond in extra top conditie!
Deze twee werelden komen samen op deze prachtige avond waar de lichten op feest staan en de muziek een lekkere sfeer creëert.
De blaaskapel 'Nog inne dan' speelde weer geweldig, en vervolgens werden ze afgelost door DJ Luuk die het feestje wist door te zetten.

Tekst en foto's: Charlotte Ferax

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen