Redactioneel

231226 rva Advent27De tocht is gestart op 1 december bij het Hertenkampje en gaandeweg de maand kwam er iedere dag een verlicht en versierd venster bij. Er was de mogelijkheid dagelijks van 17.00 tot 20.00 uur te genieten van de vensters. Het laatste raam bevindt zich op Plein 1969 en zou op 24 december verlicht worden.

De route is als volgt:
1 Dec: Hertenkampje (achterkant), Christinastraat, Donkerendijk (2X), Heilarensestraat, Wilgendreef, Nieuwlandsestraat, Kleijne Hove, Casteelplaets, Duyfhuys, Rodenburgseweg, Lijsterbesdreef, Kastanjedreef, Heilarensestraat, Irenestraat (2X), Hertog Janstraat, Zijlstraat, Laverhof (kerststallen), Abdijstraat, Graaf Wernerstraat, De Flerustraat, Jonker Speelmanstraat & 24 Dec: de Bibliotheek.

Klik hier voor foto's.

Met de regen van afgelopen weken, is het wandelen wellicht een beetje in het water gevallen. Maar er waren nog steeds momenten om even ’s avonds een blokje te gaan wandelen en ook bij andere huizen de verlichte ramen en tuinen te bewonderen en zo de kerstsfeer te proeven.

Misschien heeft u de route al gewandeld of gefietst. Voor anderen zijn bijgevoegde foto’s misschien een voorproefje om alsnog de komende dagen te zoeken naar de versierde ramen of tuinen.
Ook na kerst blijven de ramen nog even versierd,

Tekst en foto's: Rien van Aarle

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen