Redactioneel

231212 jw raadhuisplaza 1Vrijdag 15 december a.s. worden de werknemers van van Venrooij verantwoordelijk voor de aanleg van de nieuwe bestrating in de St. Servatiusstraat in het zonnetje gezet.
“Namens de ondernemers vereniging bieden we die mannen een borrel aan. Dat hebben ze dik verdiend” zegt Jordan Klink, eigenaar van Paperpoint en lid van de activiteitencommissie van de ondernemersvereniging.

231212 jw raadhuisplaza 2“Rond half vier drinken we een dank-je-wel borrel en toasten we op een voorspoedig verder verloop. ”Dan begint voor die mannen de kerstvakantie. Rond 8 januari worden de werkzaamheden voortgezet.

 

231212 jw raadhuisplaza 3Feestdag twee
En zaterdag is iedere Hadeejer van harte welkom op de Raadhuisplaza.

Een meters hoge kerstboom, geschonken door van Venrooij, en een vlaggenmast, aangeboden door wethouder Tielemans om de landelijke feestdagen extra te benadrukken, zullen het plein sieren.

Met de kerstman op de foto
Ook de kerstman is aanwezig met een elfje en samen op de foto met dat tweetal is mogelijk.
Er staat een tent, waar gratis koffie en thee is te krijgen. Jordan: “Het winkelbezoek is wel wat afgenomen de laatste tijd, maar met dit initiatief willen we de inwoners weer stimuleren onze zijde te kiezen.
Van 11.00 tot 15.00 u te bezoeken.

Redactie en foto's: Jacques Worms

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen