Redactioneel

220220 PK Hans van Hemmen Erepresident 7Het was druk in huize van Hemmen. Het weer was er ook niet naar om naar buiten te gaan. Familie en bekenden zaten er in Carnavalskleding. Janneke, de vrouw van Hans en schoonzus Nadja van Driel brachten de drank rond.

Het was wachten tot de bus met gasten kwam. Ze zouden eerst een bierfietstocht houden door Snevelbokkenland, maar door het slechte weer was het een bustocht geworden. Daarin zaten de Prins en zijn gevolg en ook Hans van Hemmen.

Klik hier voor foto's.

Het eindpunt was huize Van Hemmen. Daar zag Hans dat het huis al bijna vol zat. Dus moest er meer aan de hand zijn. Zeker omdat zijn vader en moeder ook van de partij waren en nog meer familie natuurlijk. Inderdaad, Marianne van Berloo had voor hem een grote verrassing en benoemde hem tot Erepresident en zei dat Hans 22 jaar geleden lid van de Raad van Elf  was geworden en in 2007 zelfs Prins Carnaval. Vervolgens kwam hij in de Stichting Carnaval. Hij heeft daarin veel werk verricht en uit dankbaarheid krijgt hij deze onderscheiding. Deze titel wordt slechts zelden verstrekt. Alleen Piet Jacobs (helaas overleden) heeft die ook ooit gehad.

 Tekst en foto’s: Peter Kriele

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app

HaDee agenda