Redactioneel

211110 PK uitslag Raboclubsupport 17Op woensdag 10 november werden enkele verenigingen in Heeswijk-Dinther verrast door een bezoek van Casper Hoenderdos, lid van de ledenraad van de Rabobank. Hij was ingegaan op het verzoek van de Rabobank om aan enkele verenigingen naar zijn keus het bedrag van de Clubsupport te overhandigen.

 

Vanwege de Coronacrisis kon het evenement waarvoor alle deelnemende verenigingen steeds waren uitgenodigd niet doorgaan. In 2020 is nog even voor een tussenoplossing gevonden via een digitale ontmoeting. Nu dus deze persoonlijke ontmoeting. Wel zo aantrekkelijk.
De verenigingen, die hij had bezocht waren:
op maandag de Kilsdonkse molen en op woensdag 10 november achtereenvolgens de Ontmoetingstuin bij CC-Servaes, het CC Servaes en de Heemkundekring de Wojstap.
Op de cheques of borden toonde Casper Hoenderdos de uitgekeerde bedragen en
werd door de vereniging aangegeven, waaraan het bedrag besteed zou worden.
Zo wil de Ontmoetingstuin het zicht op de tuin vanaf de openbare weg verbeteren, CC-Servaes wil het zicht op de tuin achter CC Servaes verbeteren, de heemkundekring wil de oude laptops vervangen en de museumboerderij wil energiezuinige (LED) terreinverlichting aanbrengen.

Klik hier voor foto's.

In heel Nederland totaal werd ruim 12 miljoen euro toegekend aan ruim 30.000 clubs, waarvoorl 477.356 keer gestemd werd.
Vanaf 14 november kunnen al die uitgekeerde bedragen bekeken worden op de site van de Rabobank.

Tekst en foto’s: Peter Kriele en Museumboerderij

 

Uit handen van Casper Hoenderdos. lid van de Ledenraad van de Rabobank kreeg het museum, in aanwezigheid van een flink aantal medewerkers, op woensdagmorgen, een mooie cheque van € 864,69 uitgereikt. Het geld zal worden besteed aan de aanleg van energiezuinige (LED) terreinverlichting. Allen die op ons gestemd hebben, hartelijk dank daarvoor. Dank ook aan de mensen van de Rabobank die deze actie weer mogelijk hebben gemaakt.
Hans van Sleuwen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen