Redactioneel

111107-wvdl-Hulstakker opening42VOORKANTDe Hulsakker is open. De verbindingweg tussen rotonde Laag Beugt en rotonde Laverdonk werd vanmiddag geopend door wethouder Rien Wijdeven. Hij klom in een mobiele graafmachine en verplaatste een afzettingsblok.

Kort daarna reden de eerste auto's over de nieuwe verbindingsweg.
Meer foto's


Viltstift door Aa-dal

Rien Wijdeven: "Elf jaar geleden zetten wij met een viltsift in het gemeentehuis een streep door de zuidzijde van Heeswijk-Dinther. Dat was de aanzet tot een rigoureuze aanpak van de verkeersoverlast in het centrum van het dorp. De effecten van deze nieuwe verbindingsweg worden binnenkort gemeten. Op grond van deze gegevens worden er in 2017 vervolgplannen gepresenteerd."

2 x 2 rijstroken

In maart 2017 zal op rotonde Laverdonk de inzegening plaatsvinden van een kunstboom die energie gaat opwekken voor de openbare verlichting. Eind december 2016 zullen 2 x 2 rijstroken beschikbaar zijn op de N 279.

Ingrijpend project

In de recreatieruimte van Verkuijlen groente en fruit, waren vertegenwoordigers van provincie, gemeente, infra bedrijf Ploegam en een groot aantal omwonenden uitgenodigd. Alle betrokkenen waren lovend over de realisatie van dit ingrijpende project . De omwonenden werden door de heer Ploegmakers waarderend toegesproken voor het begrip en de samenwerking met de medewerkers van Ploegam.

Tekst: Jacques Worms
Fotgrafie: Wim van der Lubbe

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen