Redactioneel

160803-cvdh-KBO-Dinther vkOp 3 augustus had de KBO Dinther weer een mooie dag gepland voor de vrijwilligers. Meer foto's.
Het bestuur is alle vrijwilligers erg dankbaar voor het mooie werk dat ze het hele jaar verrichten en dat liet de voorzitter dan ook meerdere malen horen. Ook al hadden ze het verdiend, het weer werkte niet mee. De puzzeltocht kon dus niet doorgaan en daarom hebben ze zich goed vermaakt in “Jetjes Theetuin”.

Daar werden ze verwelkomd met koffie en heerlijke appeltaart. Vervolgens werd er door de meesten een kaartje gelegd en de rest heeft gezellig gebuurt.
Om half zes werden ze bij Servaes verwacht waar er een heerlijk diner klaar stond dat verzorgd was door het KBO-bestuur en Ons Welzijn.
's Avonds was er een mooie zomeractiviteit georganiseerd in de tuin achter Servaes, daar zou een liederentafel zijn. Ook hier werkte het weer niet mee, gelukkig konden ze in Servaes terecht. Het werd er niet minder gezellig door en het was gezellig druk met bezoekers uit Heeswijk, Dinther en Loosbroek.
Dit alles werd begeleid door “ut Bont gezelschap” uit Odiliapeel onder leiding van Anneke van Lankveld, deze komt oorspronkelijk uit Loosbroek zodat ze bij vele bezoekers bekend was.
Er werd uit volle borst meegezongen en de sfeer was geweldig. Na afloop bedankte de voorzitter de groep en ze kregen een daverend applaus waarbij iedereen van zijn stoel kwam.
De voorzitter vond dat iedereen kon zingen en nodigde een ieder uit om lid te worden van Cantando.
Dat is het koor van de KBO en die kunnen altijd nog wel leden gebruiken.
Om ongeveer half elf ging iedereen voldaan naar huis.

Bedankt KBO!!!

Tekst: Anny van den Broek
Foto’s: Corrie van der Heijden

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen