Evenementen

RotondeBeusingsedijkBeusingsedijk zes weken afgesloten voor autoverkeer.

De verbreding van de N279 Noord schiet flink op. De aannemer start na de herfstvakantie op 31 oktober met de werkzaamheden bij De Brand. Daar wordt bij de Beusingsedijk een tweede toegang tot het bedrijvenpark aangelegd. De realisatie van de rotonde die hiervoor nodig is, duurt, afhankelijk van het weer, ongeveer zes weken. In deze periode wordt het autoverkeer omgeleid. Fietsers en landbouwverkeer houden doorgang. Op www.werkenaanN279noord.nl staat meer informatie over de werkzaamheden en omleidingsroutes.

Vanuit het oogpunt van veiligheid en doorstroming bestond al langer de wens voor een tweede toegang tot de Brand. Ook is de tweede toegang nodig voor de plannen van de gemeente ’s-Hertogenbosch voor de toekomstige uitbreiding van het bedrijventerrein De Brand II.

Tijdens de werkzaamheden in 2017 aan het traject tussen A2 en brug Nijvelaar zal al het verkeer via deze nieuwe toegang worden geleid. Voor het verkeer van en naar Veghel is dit geen tijdelijke situatie. Dat verkeer rijdt ook na de werkzaamheden voortaan via deze nieuwe toegang, zoals de afbeelding aangeeft.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen