Dorpsnieuws

AnkeFons Arts neemt afscheid als voorzitter van Stichting Vrienden van Cunera/ de Bongerd. Op vrijdag 23 juni vervulde Fons nog eenmaal de rol van voorzitter. Aansluitend na de bestuursvergadering nam het bestuur van de Vriendenstichting, onder het genot van een hapje en een drankje, afscheid van Fons Arts.

Als dank voor zijn inzet ontving Fons een cadeaubon om samen met zijn vrouw Hennie te gaan Happen en Trappen.

Sinds 1 juli 2014 is Fons voorzitter van de stichting. Hij wordt opgevolgd door Anke van Leeuwen. Eind 2022 gaf Fons aan dat hij het stokje over wilde dragen. Als voorzitter zou hij aan blijven totdat er een nieuwe voorzitter gevonden was. Het bestuur heeft hiervoor Anke van Leeuwen benaderd. De rol van voorzitter van een stichting is haar niet vreemd. Anke was jarenlang voorzitter van de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther. Per 1 juli neemt zij de taken van Fons over.

De afgelopen jaren heeft de Stichting haar rol goed kunnen vervullen. Op Laverhof, locatie Cunera/ de Bongerd, zijn dankzij donaties en de jaarlijkse bijdrage van de vrienden veel projecten succesvol afgesloten. Fons heeft hierbij een belangrijke rol vervuld als verbindende factor naar directie en medewerkers. Daarnaast was hij ook de schakel naar de andere vriendenstichtingen binnen Laverhof. Fons blijft nog wel betrokken bij de vriendenstichting. Zo heeft hij beloofd in augustus zijn aandeel te leveren in het rondbrengen van de 2500 flyers voor de Rabo Club Support.

Het bestuur bedankt Fons voor zijn jarenlange inzet en wenst hem, samen met Hennie, nog veel gelukkige en gezonde jaren toe!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen