Dorpsnieuws

Oranje C HDKoningsdag Heeswijk-Dinther, donderdag, 27 April 
Plein 1969
Het Oranjecomité Heeswijk-Dinther organiseert weer een fantastische Koningsdag met activiteiten voor jong en oud.10.00 uur: Versierde optocht Sluit jij ook aan met je versierde fiets, step, bolderkar of skelter?

Vertrek vanuit kerkplein Heeswijk en kerkplein Dinther om 10.10 uur richting Plein 1969, onder begeleiding van de gildes en muziekkorpsen.

10.30 uur: Aubade

Het officiële gedeelte van Koningsdag, met onze gedecoreerden en afvaardiging van Burgemeester en Wethouders. De gedecoreerden hebben van de Gemeente Bernheze een uitnodiging ontvangen voor een bijeenkomst bij Naast. Inschrijving middels deze brief is vereist.

13.30 uur: Fietstocht

Een mooie fietstocht van ongeveer 30 kilometer met één geplande pauzeplek, waar je wordt voorzien van koffie of thee. De route is te koop op het plein.

13.30-17.00 uur:

Kinder-vrijmarkt:

Je mag vanaf 13.00 uur spullen brengen. Auto’s zijn niet toegestaan op het terrein.

Spellenmiddag:

Het plein wordt omgetoverd tot een plein vol leuke spelletjes, springkussens en stormbanen voor de kinderen. De favoriet van vorig jaar, een klimtoren van 10 meter, staat er ook weer! Spelkaarten zijn te koop op het plein.

De hele middag is het gezellig vertoeven op het terras van Naast of deBAR en geniet je van livemuziek vanuit onze dorpskiosk.

Vrijwilligers:

Dit alles kan natuurlijk niet georganiseerd worden zonder vrijwilligers. We zijn nog hard op zoek naar vrijwilligers om alle spellen bemand te hebben. Wil je tijdens het middagprogramma je steentje bijdragen? Laat dit dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het is ook mogelijk om met z’n tweeën ieder een helft van het middagprogramma te helpen. We zijn blij met alle hulp!

14.30 uur: Koningsdag op Laverhof

In samenwerking met de activiteitenbegeleiders kunnen de bewoners van de Bongerd genieten van Cohda-KREK en treedt voor bewoners van Cunera duo Olk op.

Het Oranjecomité Heeswijk-Dinther wenst u allen een fijne Koningsdag toe!

www.oranjecomite-heeswijkdinther.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen