Dorpsnieuws

illustratie 19_kassa_gekleurdEind december werd de knoop doorgehakt. Dertig procent had zich aangemeld. Genoeg voor E-Fiber en TriNed om te beginnen in Bernheze. Ze hadden er alle vertrouwen in dat er meer zouden volgen.

Héél Bernheze gratis

Dank zij die dertig procent, krijgt heel Bernheze nu glasvezel. Gratis. De kabel wordt gelegd en iedereen krijgt een aansluiting in zijn meterkast. Behalve als je dat écht niet wilt natuurlijk. En als je het signaal ergens anders binnen wilt laten komen, komt die aansluiting natuurlijk daar. Maar het is nog steeds gratis. En dat is ook logisch. Want E-F-Fiber is nu hier in Bernheze druk in de weer om glasvezelkabel te leggen. Als ze straks uit Holland of uit Limburg hiernaartoe moeten komen om je aan te sluiten, is dat natuurlijk een andere zaak. Maar zolang ze hier bezig zijn, is de huisaansluiting gratis en krijgt iedereen de beloofde €450,00 korting voor het activeren.

Nooit dubbel betalen

Als je daadwerkelijk overstapt op glasvezel, neem je een abonnement bij één van de twee providers. Dan wordt de aansluiting in je meterkast ook geactiveerd. En dan komt er een monteur om je apparatuur ook binnenshuis aan te sluiten. Maar pas vanaf het moment dat je oude abonnement afgelopen is en je nieuwe abonnement ingaat, ga je betalen. Je betaalt dus nooit dubbel.

Meldt je aan bij TriNed.nl of Tweak.nl

Vragen? Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Krijg je antwoord.

Glashelder.

tekst: Frank van den Dungen illustratie: www.sarahlinde.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen