Agenda

Open Dag schietsportvereniging Hedilo
Zondag, 15 Oktober 2017, 11:00 - 17:00
Hits : 1266

schietsportverenigingOpen Dag bij schietsportvereniging Hedilo in het Willibrordcentrum in Heeswijk. Belangstellenden kunnen dan kennis maken met de verschillende facetten van de (lucht)schietsport.

Onder begeleiding van deskundige instructeurs kan men zelf ondervinden hoe het is om met de aller modernste luchtgeweren of een luchtpistool te schieten. Iedereen kan meedoen met het Teilerschieten. Hierbij is het de bedoeling om de perfecte 10 te schieten. Met onze moderne kaartlezer kunnen we op een duizendste millimeter nauwkeurig de positie van het schot bepalen.

Ook wordt er door onze 'blinde' schutter Patrick Schuurmans elk half uur een demonstratie gegeven hoe hij, zonder iets te zien, hele goede resultaten behaalt. Hij werd dit jaar 2de op het NK. Patrick richt niet met z’n ogen, maar met z’n oren. Speciaal voor u ligt er een geweer voor visueel gehandicapte zodat u zelf eens kunt ervaren wat het betekent om met je “oren” te schieten. Loop gerust vrijblijvend binnen en onze mensen zullen u alle informatie geven die u wenst. 

Locatie Willibrordcentrum

app