AvesteynOp zondag 23 april stond er een thuiswedstrijd voor de mannen van Avesteyn op het programma tegen Boxtel.  Avesteyn begon aardig aan de wedstrijd en dat leidde dan ook tot meerdere kansen. Rens van Vugt was de eerste die dicht in de buurt kwam van de openingstreffer na een bekeken voorzet vanaf links, helaas eindigde zijn inzet op de paal.

Na wat andere kleine kansen die niet verzilverd werden door de Dinthernaren was het halverwege de eerste helft toch raak. Het was wederom Rens van Vugt die de bal over de keeper heen krulde nadat hij de laatste man van Boxtel fysiek kon aftroeven. Het ijs was gebroken, maar daar werd het spel niet bepaald beter van. Toch wist Avesteyn nog te scoren. Joeri Dielissen wist via de rebound de bal in het doel te werken. Echter,  deze werd hoogstwaarschijnlijk onterecht afgekeurd. Hierna rommelden de twee ploegen de rust in.

In de tweede helft werd het er niet veel beter op. Boxtel probeerde de gelijkmaker te forceren, maar Avesteyn stond defensief goed en gaf weinig weg. Zelf creĆ«erden ze wel  legio  kansen die niet leidden tot de verlossende 2-0. Boxtel bleef hopen en er energie ingooien. In de eindfase van de wedstrijd werd er nagetrapt door een speler van Boxtel die hier terecht rood voor kreeg. Mede hierdoor ontstond er meer ruimte waar Dries Heerkens dankbaar gebruik van maakte. Vanaf rechts kwam hij naar binnen waarna hij met een goed geplaatsts schot de bal in de linkerhoek schoot. Hierna volgde vrijwel direct het eindsignaal, en bleven de drie punten in Dinther. Avesteyn doet dus ondanks de matige pot goede zaken voor de derde periode.