Voetbal

unnamed 3Op woensdag 5 april 2023 was er in het kader van het sportakkoord gelegenheid voor leden van zowel voetbalvereniging R.K.S.V. Avesteyn als V.V. Heeswijk om een korte cursus bij te wonen voor het tapen van enkels. Bij verenigingen is het een vaker voorkomend fenomeen. Voor de zekerheid wil die ene sporter vlak voordat de wedstrijd start tóch nog even die enkel ingepakt hebben..

Onder de bezielde leiding van Mark & Jim van praktijk Fysiomaatwerk in de Heilarensestraat in Heeswijk-Dinther werd om 18.00uur afgetrapt met een introductie en uiteraard wat vakinhoudelijke kennis.
Vol passie en kunde kwamen termen als enkelkwetsuren, trauma’s en collaterale banden voorbij, gevolgd met een duidelijke demonstratie.

Met een oplettende blik, gerichte vragen en een aandachtig luisterend oor kwam daarna de beurt aan de deelnemers zelf. Door het zelf aanleggen van een enkeltape hebben de beide verenigingen een aantal nieuwe specialisten in huis, waardoor we dus sámen weer sterker staan. Dank hiervoor aan Fysiomaatwerk voor de tijd en het beschikbaar stellen van de praktijkruimte!

unnamed 2