avesteynAvesteyn mocht op 2 april aantreden tegen Tivoli. Een wedstrijd waar Avesteyn aan de stand verplicht is om deze winnend af te sluiten, maar ook een Tivoli dat dit jaar pas 2 keer verloor. De wedstrijd verliep zoals verwacht. Avesteyn heeft de bal en Tivoli gokt meer op lange ballen over de laatste linie. Het was dan ook Avesteyn die de kansen creĆ«erde in de eerste helft.

Een aantal goede kansen waarbij een doelpunt verwacht mocht worden maar deze helaas uitbleef. Dit zorgde ervoor dat Tivoli meer vooruit ging voetballen en via een een doorschietende kopbal gevaarlijk werd. Hieruit kwam een vrije trap randje zestien die op de kruising belande. Ook hier geen doelpunt, wat een ruststand van 0-0 betekende.

De tweede helft was het weer Avesteyn met het overwicht. Echter, snel in de tweede helft werd het verschil wel gemaakt. Een voorzet kwam bij Rick Vissers terecht die de bal beheerst in de verre hoek kopte en via de paal viel de bal binnen. Niet veel later kwam Joost Goijaarts via de rechterflank door. Hij legde de bal beheerst rond de 9 meter op Rens die de bal aannam en 'm in de verre hoek schoot. In de 70ste minuut kwam het slotakkoord. Wederom via de rechterflank werd Joost Goijaarts 1 op 1 gezet. Waarna hij beheerst afrondde in de korte hoek. De wedstrijd kende daarna nog wat kansen voor Avesteyn maar dit leverde geen doelpunten op.