AvesteynVandaag een wedstrijd tussen de nummer 3 tegen de nummer 10, een wedstrijd die op het scherpst van de snede zou verlopen. Het spel werd in de openingsfase aan Avesteyn gelaten, dat op zoek ging naar de openingstreffer. Met een slimme vrije trap was Avesteyn dichtbij de openingstreffer, echter de paal stond een doelpunt in de weg, waarbij de rebound te moeilijk was om binnen te                                         werken.

Na ongeveer 20 minuten was het toch raak, Dries Heerkens rondde af na een voorzet van Joeri Dielissen. De rest van de eerste helft stond vooral in het teken van veel overtredingen, waarbij er weinig kansen meer werden gecreĆ«erd.

De 2e helft was een totaal ander beeld; op een lastig bespeelbaar veld ging Boskant meer druk naar voren uitoefenen. Pas in de slotfase kwamen er met een slot offensief een aantal mogelijkheden voor Boskant, maar een doelpunt zat er niet in. Een harde, zware wedstrijd was daarmee tot een einde gekomen. Een zwaar bevochten overwinning voor Avesteyn, 1-0.