AvesteynNa het binnen halen van de eerste periode was het tijd voor de uitwedstrijd richting Wijbosch. Het spelbeeld was meteen duidelijk, Avesteyn veel aan de bal en Wec loerend op de counter. Avesteyn was niet helemaal wakker wat resulteerde in een schot van Wec op de lat, hierna was het toch voornamelijk Avesteyn met de kansen.

Na ongeveer een kwartiertje dacht Avesteyn op voorsprong te komen maar deze goal werd helaas afgekeurd wegens buitenspel.

Avesteyn bleef kansen creëren maar verzuimde zichzelf te belonen. Bij een stand van 0-0 gingen de teams aan de thee. Avesteyn begon scherper aan de tweede helft. Binnen 5 minuten in de tweede helft was het Joost Goijaarts die zijn man passeerde en  de bal op maat voor gaf op Dries Heerkens die de bal binnen werkte, 0-1 voor Avesteyn. Avesteyn bleef kansen creëren en in de 70ste minuut werd het 0-2. Het was ongelooflijk, maar waar, onze Martijn Swartjes wist de bal uit de kluts met zijn rechter binnen te werken. Hierna werd het voetballend wat minder en was het zaak voor Avesteyn om deze voorsprong te behouden. Rond de 75ste minuut was Rens van Vugt die met zijn eerste balcontact de keeper klopte van afstand met een lob. De voorsprong werd behouden en de 3 punten waren binnen. Avesteyn behoudt de koppositie en krijgt volgende week VOW uit Zijtaart op bezoek, als de corona maatregelen het toelaten.