AvesteynOp papier een wedstrijd waarbij Avesteyn aan haar stand verplicht is om 3 punten mee terug te nemen naar Dinther. Vorig seizoen won Avesteyn haar openingswedstrijd uit bij Tivoli met 0-4. Na 6 punten uit 2 wedstrijden begon Avesteyn zoals verwacht met veel balbezit. Echter miste Avesteyn de scherpte om het balbezit om te zetten in kansen en met name mogelijkheden.

Na rust kwam Avesteyn feller en met name zorgvuldiger uit het kleedlokaal. Ook na rust was het eenrichtingsverkeer, nu echter wel met mogelijkheden voor onder andere RIck Vissers die zijn kopbal op de lat zag belanden. Na ongeveer 70 minuten konden de Dintherse handen omhoog, na een goede actie op rechts gaf Dries Heerkens de bal goed voor waarna Joost van Vught de eindstand bepaalde. Zonder in de problemen zijn geweest sleept Avesteyn de overwinning over de streep. Volgende week mag Avesteyn thuis aantreden tegen Boskant.