Voetbal

sponsors AvesteynVorige week zondag vond bij Avesteyn de traditionele sponsormiddag plaats. Tijdens deze middag is de contractverlenging met hoofdsponsors Gedo Elektro en Cranen wereldkundig gemaakt. Het contract dat 3 jaar geleden werd afgesloten liep afgelopen zomer af. Vanuit alle 3 de partijen was er grote tevredenheid over de afgelopen 3 jaar, reden genoeg om te praten over een nieuw contract.

Hier waren de partijen snel uit!

Voorzitter Wilson Bosch en scheidend voorzitter van de sponsorcommissie Ton van Gerwen (Ton Dielissen is zijn opvolger) spreken van “een geweldig waardevolle overeenkomst voor Avesteyn” waarmee weer een stuk zekerheid is gewaarborgd  voor de vereniging. In deze tijden een prachtig gebaar dat we niet onder stoelen of banken willen steken. Met andere woorden grote waardering voor deze 2 sponsors.

Cranen Autoschade is al sinds 1967 gespecialiseerd in het schadeherstel van personen- en vrachtauto’s. Naast schadeherstel is Cranen ook gespecialiseerd in belettering en het designspuitwerk van zwaar vervoer, stickeren, full-colour printen en spuiten van bedrijfslogo’s tot complete reclame-uitingen en persoonlijke designs. De ideale combinatie van schadeherstel en decoratie.

Gedo Elektro is een allround elektrobedrijf. Ze bieden een compleet pakket aan particulier en zakelijke diensten op het gebied van elektrotechnische- en beveiligingsinstallaties. Daarnaast is Gedo Elektro ook actief op het gebied van telematica, bus-installaties & domotica en tegenwoordig steeds belangrijker: duurzame installaties. Hun professionals adviseren en begeleiden de betrokken partijen gedurende het hele traject: van offerte tot oplevering.