AvesteynVandaag mocht Avesteyn na 2 weken vrij, carnaval en afgelast, aantreden tegen HHC. De heenwedstrijd eindigde in 0-4 voor de mannen uit Dinther en dat was ook de missie voor vandaag. Winnen met ruime cijfers.
De gehele wedstrijd was het eigenlijk eenrichtingsverkeer richten de goalie van de gasten uit Heusden.

Dit resulteerde in de eerste helft in 2 goals. Een vrije trap van Rens van Vugt binnenkant paal binnen en na een lange bal van Glenn Buermans was Joost van Vugt erdoor en rondde af met een lob. Na de rust breidde Rens van Vugt de score uit naar 3-0 met een loepzuivere trap in de kruising. Hierna liet Avesteyn het na om een grote score te noteren, ook mede door goed keeperswerk van de keeper van HHC. Wel een compliment aan de spelers van de ploeg uit Heusden die er een sportieve wedstrijd van maakten. Na 90 minuten floot de goed leidende scheidsrechter af.

Volgende week mag het Dinthers vaandelschip uit naar de Essche Boys. Daar zal Avesteyn weer scherp aan het fluitsignaal moeten verschijnen.