AvesteynOp een zonnige herfstdag stond de inhaalwedstrijd uit bij OSC op het programma. Vanaf het begin was het eenrichtingsverkeer richting het doel van OSC, het leek dan ook een probleemloze middag te worden voor de gasten uit Dinther. In de openingsfase werden de nodige kansen gemist en werd de wedstrijd rommelig.

Halverwege de eerste helft viel dan eindelijk de goal die niet uit kon blijven, Joost van Vugt schoot de bal in de verre hoek binnen. Enkele minuten later was Martijn Swartjes scherp op een rebound en maakte de 0-2. Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft was het spelbeeld hetzelfde en liep Avesteyn via 2 penalty's uit naar 0-4. Er waren nog veel grote kansen en via nogmaals Joost van Vugt en Stan de Laat werd het nog 0-6. Een ruime overwinning ondanks (maarliefst) 3 afgekeurde doelpunten en wederom een schoon doel, en schone broek, voor Glenn Buermans.