Avesteyn   Ruwaard - Avesteyn  0 - 2

Op een zonnige middag in Oss mocht Avesteyn officieel beginnen aan het nieuwe seizoen. Tegenstander in deze bekerwedstrijd vandaag was Ruwaard uitkomend in de 5de klasse.

Avesteyn begon goed aan het duel en dit leidde na 2 minuten al tot de 0-1. Het was Joost Goijaarts die na een goede voorzet van Dries Heerkens de bal kundig in het netje werkten. Ruwaard was volledig de kluts kwijt en kwam niet van eigen helft af. Avesteyn had het balbezit en creƫerde kansen. Echter kwam Avesteyn niet tot scoren en bleef Ruwaard overeind. Na ruim een half uur moest Avesteyn noodgedwongen wisselen door een kwetsuur aan de enkel van Rick Vissers. Ook na de wissel bleef Avesteyn domineren en vlak voor rust had misschien wel de 0-2 moeten vallen, maar is het de keeper van Ruwaard die het geluk aan zijn zijde heeft. Na de thee het zelfde spelbeeld als in de eerste helft en is het Wout van Delst die de 0-2 binnen schiet vanuit een corner. De wedstrijd lijkt dan gespeeld maar na een dik uur veranderd het spelbeeld en komt Ruwaard beter in de wedstrijd. Avesteyn wordt slordiger en zo ontstaan er kansjes voor Ruwaard. Het lukt Ruwaard echter niet om te scoren.