AvesteynOp een zonovergoten zondag mocht het eerste elftal van Avesteyn aantreden tegen het altijd lastige Vorstenbosch. De laatste jaren heeft onze ploeg maar weinig punten gepakt tegen de bezoekende ploeg. Avesteyn begint slordig op een moeilijk te spelen veld. Alhoewel het niet scherp is probeert Avesteyn het spel te maken.
De eerste helft typeert zich door een counterend Vorstenbosch en niet secuur Avesteyn. Net voor rust dringt Avesteyn aan en na een voorzet van de linksback weet Rens van Vugt de bal over de keeper te koppen. Ruststand 1-0 voor de thuisploeg.

Na rust zet het slordige spel voort. Vorstenbosch drukt meer naar voren en dit leidt tot lange ballen voetbal van beide ploegen. Avesteyn probeert de overwinning over de streep te trekken. Echter valt de 1-1 door een onoplettend Avesteyn. In de 92ste minuut mag de ploeg uit Dinther toch nog juichen door een goede vrije trap die op het hoofd van Rick Vissers belandt. De bal valt in het doel en niet veel later fluit de scheids voor de laatste keer. Zwaarbevochten, maar de drie punten blijven in Dinther.

Nu een week rust en dan mag het vaandelteam aantreden tegen Cito op het eigen sportpark.