AvesteynVandaag stond in Dinther de wedstrijd Avesteyn- Nulandia op de agenda. Op een nat en glad veld was het lastig spelen, waar de gasten uit Nuland duidelijk beter mee om leken te gaan. Het spel was voor Nuland, wat halverwege de eerste helft leidde tot de 0-1. Verder was de eerste helft niet al te spectaculair, met de beste kansen aan de kant van Nuland.

De tweede helft was niet veel anders dan de eerste, Nulandia was de bovenliggende partij en creƫerde een aantal goede kansen. De gasten kwamen in de tweede helft op een 0-3 voorsprong. De wedstrijd leek hiermee gespeeld, echter was het Avesteyn dat terug kwam op 1-3 door Joost van Vugt die de bal laag in de hoek schoot. De kans op de aansluitingstreffer kwam er nog wel, maar dezelfde Joost schoot in de 88e minuut, alleen voor de keeper, net voorlangs. Hiermee was de wedstrijd gespeeld, met een terechte zege voor Nuland.

Tekst:  Rens van Vugt.