Joni VerhagenAltior 1 - DAW Schaijk          Uitslag: 6-10

Zondag 14 april stond de eerste wedstrijd van de tweede helft van het buitenseizoen op het programma voor de dames van Altior 1.  De tegenstander was DAW Schaijk uit, hoe kan het ook anders Schaijk !!

Het was voor Altior belangrijk om de punten te pakken om de koppositie in de poule te behouden. Altior begon niet scherp genoeg aan de wedstrijd. DAW maakte hier gebruik van en kwam al snel op een voorsprong. De pupil van de week Joni Verhagen zag dat Altior moeizaam tot scoren kwam in de aanval, waardoor er de eerste helft maar weinig doelpunten vielen. Zo ging Altior de rust in met een stand van 3-6. Altior probeerde het gat te dichten in de tweede helft en kwam terug tot 5-7. Maar uiteindelijk trok DAW Schaijk aan het langste eind en zij wonnen de wedstrijd met een eindstand van 6-10. Zondag 21 april speelt Altior 1 de uitwedstrijd tegen Bladella 1 om 12.00 uur in Bladel.

Altior 3 - Rooi 2                                                  Uitslag: 4-13

Altior 5 - De Korfrakkers 4                               Uitslag: 7-14

Tovido 2 - Altior 6                                              Uitslag: 12-5

SCMH MW1 - Altior MW1                               Uitslag: 6-8

Altior MW2 - De Korfrakkers MW1                Uitslag: 8-7

SVOC’01/United A1 - Altior A1                       Uitslag: 4-7

Corridor A1 - Altior A2                                      Uitslag: 8-8

SVOC’01/United B1 - Altior B1                       Uitslag: 10-6

Prinses Irene B2 - Altior B2                              Uitslag: 3-3