Korfbal

thumbnail MKV 1 Altior 1 04 02 2024Zondag 4 februari reisde Altior af naar Bakel voor de laatste wedstrijd van het binnen seizoen. Voor Altior stond er niks meer op het spel, maar voor MKV was het wel belangrijk om te winnen. Altior begon voortvarend aan de wedstrijd.

Er werden mooie kansen gecreëerd maar niet alles werd afgerond. De verdediging stond als een huis en Altior ging de rust in met een 4-7 voorsprong. Na een goede peptalk van de coach Kacper, was Altior vast besloten om de tweede helft meer doelpunten te maken. En met resultaat !

De doelpunten vlogen erin en de wedstrijd werd afgeloten met een eindstand van 11-22. We zien jullie graag weer en wel bij de eerste buiten wedstrijd in april, tot dan! En voor de carnavalvierders ......fijne carnaval !!!

Rosolo 2 - Altior 2 Uitslag: 10-13

Rosolo 3 - Altior 3 Uitslag: 10-11

Springfield 1 - Altior 4 Uitslag: 5-4

JES/Klick’15 MW1 - Altior MW1 Uitslag: 6-11

Swift A1 - Altior A1 Uitslag: 10-11

ODIO A1 - Altior A2 Uitslag: 18-7

Be Quick B1 - Altior B1 Uitslag: 4-6

Be Quick E2 - Altior E1 Uitslag: 2-10