logo AltiorZondag 14 januari stond de wedstrijd Altior 1 tegen Stormvogels 1  uit Luyksgestel op het programma. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, die erg belangrijk zou zijn voor beide ploegen omtrent promotie naar de Topklasse. De wedstrijd begon fel en beide ploegen scoorden snel.

Zo was de stand binnen 5 minuten al 5-5. Het werd 7-7 en vanaf daar sloeg Stormvogels een gat. Altior was verdedigend minder scherp en maakte onnodige fouten. Hierdoor kwam Stormvogels op voorsprong met 11-8. Daarmee ging Altior de rust in.
Na de rust wist Altior zich goed te herpakken en kwam op gelijk stand 12-12. Het ging daarna gelijk op en beide ploegen waren gebrand om te winnen. In de laatste 5 minuten scoorde Stormvogels de 14-13 en even daarna volgde de 15-13. Hierdoor ging Altior helaas zonder punten naar huis. Op naar komende zondag waar er weer een belangrijke wedstrijd is en wel in Hapert

tegen KVC om te blijven strijden voor de tweede plek in de Hoofdklasse. De wedstrijd begint al om 11.10 uur. Tot dan !!

Altior F2 - SCMH F1 Uitslag: 8-10

Altior F3 - SDO F1 Uitslag: 10-8 Voor meer nieuws, filmpjes, het programma en eventuele verslagen kijk gerust op onze facebookpagina of www.altior-korfbal.nl.