pipil vd weekAltior 1 - Prinses Irene 1                                        Zondag 17 december stond de wedstrijd tegen Prinses Irene 1 uit Nistelrode op de planning voor Altior 1. De tweede helft van de zaalcompetitie is aangebroken en beide ploegen waren gebrand om de punten binnen te halen. De pupil van de week Nille van Gerwen zag dat Prinses Irene sterk begon aan de wedstrijd.

Zij kwamen al snel op voorsprong. Altior probeerde aan te haken maar miste scherpte en scorend vermogen. Altior ging met 4-6 de rust in. Altior bleef in de tweede helft werken om aan te haken en mee te scoren maar helaas vielen de kansen er niet in. Prinses Irene was scherper en meer zuiver in de afwerking waardoor zij met de winst naar huis gingen. Eindstand 10-13.

We zien jullie weer in 2024. Fijne dagen en totzientjes.

Altior 2- Stormvogels 2                     Uitslag: 9-10

Altior 3 - VIOS/Spes 3                       Uitslag: 9-15

VMS’21 3 - Altior 4                             Uitslag: 4-9

Tovido 2 - Altior 5                               Uitslag: 5-5

SCMH 3 - Altior 6                                Uitslag: 4-3

Altior MW1 - Tovido MW1               Uitslag: 10-6

Playing Girls MW1 - Altior MW2     Uitslag: 5-10

Altior A1 - DAW Schaijk A1              Uitslag: 16-14